Vacature Verpleegkundig specialist GGZ of Kinderpsychiater of Klinisch Psycholoog

Stichting De Enghoeve is op zoek naar een Verpleegkundig specialist GGZ, Klinisch Psycholoog of Kinderpsychiater op basis van 0-uren contract of als zzp-er, die op vraag ingezet kan worden. Dit betreft een paar uur per maand.

Stichting De Enghoeve
Stichting De Enghoeve is een kleine GGZ-instelling die ambulante en specialistische behandeling, begeleiding en diagnostiek voor jeugd aanbiedt. Daarnaast bieden we dagbesteding en ambulante begeleiding aan volwassenen.

“Samen, met rust en aandacht, present zijn, kleinschalig, plezier, ruimte voor iedereen” zien wij als onze kernwaarden. Wij proberen wederzijds respect voor elkaars grenzen te hebben en het systeem van de cliënt zo optimaal mogelijk te betrekken. Onze groene locatie biedt tal van fysieke mogelijkheden en daarmee een fijne leeromgeving om te ontwikkelen.

Op www.stichting-enghoeve.nl is meer informatie te vinden over onze Stichting. 

Stichting De Enghoeve biedt zorg op maat. Samen met het systeem en alle professionele betrokkenen wordt er gekeken welke vorm van zorg passend zou kunnen zijn. Daar waar nodig kunnen we opschalen naar specialistische ggz. Samen met de Psychiater/Klinisch Psycholoog/Verpleegkundig Specialist GGZ, GZ-psycholoog en behandelaren wordt de behandeling (en begeleiding) vormgegeven voor kinderen en jongeren die vastlopen in hun psychische ontwikkeling.

Dit ga je doen:
– Psychodiagnostiek
– Psychiatrisch onderzoek
– Medicatie advies
– Advisering behandeling
– Als regiebehandelaar adviseren van jouw mede behandelaren

Functie-eisen
Het werken met kinderen op een buitenlocatie in het groen is een grote meerwaarde die onze stichting biedt. Wij zoeken iemand die dit kan onderschrijven en de kansen hiervan zo mogelijk nog verder kan uitbouwen. Je hebt affiniteit met dieren en de natuur.

We zoeken iemand die denkt in mogelijkheden en kijkt naar het positieve. Je denkt graag mee over hoe wij onze cliënten het beste verder kunnen helpen. .

Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist. Uiteraard ben je BIG geregistreerd en bij voorkeur heb je enige relevante werkervaring .

Contact
Stuur bij interesse voor de vacature je CV en motivatiebrief naar ylonamijnster@enghoeve.nl (Adjunct- Directeur).