Leden en Commissie

Naam en aandachtsgebiedBeroepNevenfuncties
 
Mevr. Karels Remuneratie commissie  
 
Ik ben ooit  begonnen als verpleegkundige en inmiddels al 28 jaar werkzaam als leidinggevende, waarvan 23 jaar als Manager bij de ASVZ. Hier ben ik verantwoordelijk voor de gehele ambulante dienstverlening.   Daarnaast ben ik breed opgeleid op het gebied van leidinggeven, coachen en vakkennis. Vanaf het begin betrokken geweest bij de transities van de Jeugdzorg/|WMO en daardoor ook vele transformaties en veranderingsprocessen aangestuurd.   Brede kennis van het sociaal domein. Ik ben betrokken bij de Enghoeve omdat ik het van belang vind de kennis die ik heb mogen opdoen in te zetten in mijn eigen woonomgeving.   Waarde gedreven,  verbinder, pionier en ondernemer.  Actief in meerdere stuurgroepen als Lid en voorzitter ( intern/extern) Coach binnen de ASVZ 
Dhr. Van Wijk Financiële commissie   Ik ben eigenaar van  Bureau Zorgonderhandelingen en mede-eigenaar van Ovezo en vooral werkzaam als sr adviseur in de zorg.

Voorheen: Sr. zorginkoper GGZ bij VGZ manager in de ouderenzorg.  
Voorzitter muziekvereniging Prins Hendrik Aalst   Lid RvC  Cirya GGZ  
Dhr. Bel
Financiële commissie    
Van beroep ben ik financieel econoom en heb tot januari 2020, ruim 40 jaar, in de financiële sector gewerkt.   Het is van groot belang dat er in Altena een instelling is, die in staat is om mensen die een beroep doen op de Jeugdwet en/of  WMO van dienst te zijn. Ik zet mij dan ook graag in voor de Enghoeve  Vicevoorzitter en lid van de audit commissie van de RvC van Woonstichting Land van Altena   Voorzitter van de Stichting ‘n Tikkie Anders   Voorzitter van de Sportraad Altena.  
Dhr. de Bruyn
Voorzitter      
Ik ben nu 3 jaar actief als zelfstandig adviseur voor zorg en samenleving (www.youcare.site). Ben inmiddels actief in adviesraden en als toezichthouder. Voorheen was ik lid van de raad van bestuur van Stichting Prisma (gehandicaptenzorg) waar ik ook hoofd behandeling was. Van oorsprong orthopedagoog en GZ-psycholoog. Daarnaast was ik werkzaam als docent aan de opleiding Arts Verstandelijk Gehandicapten ErasmusMC. Samen met anderen verschillende publicaties uitgebracht op het gebied van zorg en schrijf blogs en opiniestukken. Laatste publicatie samen met Marijke Doevendans en Judith Coolen, waarin ook Ylona en Cora een hoofdstuk hebben geschreven: ‘Op je blauwe ogen. Verbinden en vertrouwen in de zorg’ (SWP).  Nevenfuncties liggen vooral bij adviesraden, zoals Koplopers in de Zorg, Avand Social Sciences, bestuurlijke overleggen, toezichthouder (Ons Tweede Thuis in Aalsmeer) en ben betrokken bij het Nederlands-Vlaams Netwerk voor Capability Benadering  
Dhr. Groenenboom

In het dagelijks leven ben ik advocaat bij Groenenboom advocatenpraktijk. Mijn specialisaties zijn arbeidsrecht en huurrecht. Ik ben actief als ambtsdrager in mijn kerkelijke gemeente en daarnaast bekleed ik verschillende bestuursfuncties. Ik ben onder meer bestuurslid van de Nederlandse Vereniging van Rechtskundige Adviseurs.